Vinn ett “hållbart” lyxträns från Mountain Horse

Meteor-Bridle-F-15Hållbart och miljövänligt är det som gäller 2016, det är trendspanarna eniga om. Frågan om hur våra ridsportsprodukter produceras blev högst aktuell tidigt i höstas i samband med programmet Kalibers rundresa bland Indiens läderfabriker. Ett svenskt varumärke som sedan länge förstått värdet av hållbara produkter, är Mountain Horse. Equipage redaktion föll pladask för det exklusiva tränset ”Meteor Bridle” som är sytt i ekbarksgarvat engelskt läder av bästa kvalitet.

Nu lottar vi ut ett Meteor Bridle till ett värde av ca 2 799 kr. Tränsets nackstycke är anatomiskt designat och vadderat och har eleganta Swarovski-kristaller på pannband, nosrem och nackstycke. Finns i stl. cob och full i färgerna svart och Havanna.

Mountain Horse satsar på hållbarthet
Mountain Horse arbetar aktivt med att säkerställa att alla inblandade parter i produktionen av deras läderprodukter, följer kraven som REACH-lagstiftningen ställer samt att arbetsmiljöreglerna som företaget bestämt, följs. Alla produkter testas dessutom på ett svenskt testinstitut, för att säkerställa att lagkraven efterföljs. Ordning och reda med andra ord – det tackar vi konsumenter för förstås.

Läs mer om tränset här »

Läs mer om utlottningen i nr 6 2015 – kan köpas här »

En tanke om “Vinn ett “hållbart” lyxträns från Mountain Horse

  • 30 december, 2015 at 09:50
    Permalink

    Hadde cvært flott å vinne dette… Jeg har hatt en utrolig turbulent og tøff førjulstid med to operasjoner og nylig avsluttet cellegift kur. Nå har jeg i tilegg fått influensa og høy feber… Er nok et immunforsvar som ikke virker… Jeg hadde blitt så glad for å vinne, har ikke fått den jula jeg håpet på, så en oppmuntring hadde hjulpet veldig… Skal prøve meg på hesten bare jeg blir bedre håper jeg Ta vare på hverandre og godt nyttår. Utrolig flott premie, uansett hvem som vinner dette Så gleder dere noen veldig

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.