Vi ruvar på en enorm skatt!

ledaren“På vår redaktion finns en sannerligen värdefull skattkammare – vårt artikelarkiv. Där i ryms en helt ofattbar kunskapsbank med innehåll som så generöst donerats av flera hundra experter genom åren. Det har dom gjort för vår skull, för oss nyfikna, vetgiriga hästägare och ryttare, som vill lära oss ännu mer om det som hör hästar och ridning till”.

Så inleder chefredaktör Camilla Ramfelt McCarthy sin ledare i årets sista nummer (6) som kommer ut i butikerna den 6 december.

Experterna i Equipage sedan starten 2005, är otaliga och det vore därför galet slösaktigt att gömma och glömma denna värdefulla kunskapsskatt.

Därför bestämde vi oss för att göra det här numret av Equipage helt olikt något tidigare. Efter ett obestämt antal timmar i arkivet, tror vi oss ha valt ut dom artiklar och reportage, hela eller delar ur, som så väl läsare som vi på redaktionen, uppskattat mest genom åren – inom ett antal utvalda deviser.

Innehållet är lika aktuellt idag som när det först publicerades. Så även om somliga reportage i den här utgåvan är helt nyskrivna, kan andra alltså ha ett helt decennium på nacken. Varning för långläsning!

Vill du teckna en prenumeration och hinna få hem nr 6 i brevlådan? Det fixar du enkelt här »   Vi behöver ha dina uppgifter senast kl 15:00 i morgon (tisdag 29 nov).

I webbutiken kan du köpa dom flesta lösnummer – så klart även nr 6 2016. Porto tillkommer med 12 kr.
Till butiken »

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.