Vi ber att få påminna…

I och med att Equipage pappersmagasin nu inte kommer ut med fler utgåvor har Tidningen Ridsport lovat att ta över prenumeranterna. För att det ska vara möjligt behöver du som prenumerar på Equipage ge ditt medgivande till det. Fortfarande saknas tyvärr mångas…

Alla som tecknat en prenumeration på Equipage  – oavsett hur många utgåvor som kvarstår på den – erbjuds en fortsatt prenumeration på Tidningen Ridsport. Kostnadsfritt så klart!
– Ridsports VD Sussi Tornberg lovar att ni alla ska bli väl omhändertagna och till och med få några fler nummer än dom ni har kvar på prenumerationen, hälsar Equipages chefredaktör.

Två val
Den nya dataskyddsförordningen, GDPR, förhindrar att överlämnandet av prenumerationsregistret sker automatiskt. Som prenumerant behöver du därför skicka ett enkelt mejl till oss på pren@equipage.se där du ger ditt medgivande till att få Tidningen Ridsport hemskickad.

Gör bara så här:
1) Ange ”Medgivande” i ämnesraden.
2) Skriv:” Jag godkänner att mina adressuppgifter lämnas till Tidningen Ridsport i syfte att kostnadsfritt skicka mig de antal utgåvor som återstår av min prenumeration på Equipage” samt ditt namn och adress. Senast den 14 september behöver vi höra av dig.

Vill du istället att dom utgåvor som återstår av din prenumeration skickas i form av tidigare nummer av Equipage, så anger du det i ditt mejl istället.

Gör ditt val senast den 14 september 2018. Ingen annan ersättning kan tyvärr erbjudas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.