Världens bästa jobb?

Idag blir det inget långt inlägg, tryckdagen för nummer 3 närmar sig och precis som vanligt, är det tajt som attan. Men trots stressen inför pressläggning, njuter jag varje dag av mina arbetsuppgifter. Det är ju fantastiskt att få så mycket kunskap serverat och förklarat av så många erfarna och kunniga personer inom hästbranschen. En ynnest, rent av.

En ynnest, jo visst, men jag har nog blivit lite skadat på köpet. Ur numret som går på tryck nästa vecka, har jag t ex fått klarlagt hur manken helst bör vara formad och hur bogens lutning påverkar hästens hållbarhet och funktion. Kan genast erkänna att det inte är något jag funderat så mycket på förut – men nu kan jag inte titta på någon av “våra” (har bara Ella men vi har ju en massa inackordering också) hästar här i stallet, utan att göra en ingående bedömning av deras exteriör.

Med så mycket fakta är jag orolig för att en viss procent försvinner när mer fylls på. Och det vore ju synd. Därför lovar jag och svär att jag ska göra mitt bästa för att dela med mig av denna kunskapsbank till er framöver – innan det är för sent. 🙂

Dock inte idag, plikten kallar. Ha en kalashelg, förhoppningsvis till häst. 🙂

En tanke om “Världens bästa jobb?

  • 20 maj, 2016 at 13:10
    Permalink

    Kan bara gratulera, måste vara väldigt lärorikt och dessutom kul att få jobba med sin hobby. Tack för att du vill dela lite med oss.
    Mvh, Anna, (prenumerant i fem år som därmed också lärt mig massor) 🙂

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.