Tinne och Anton vann küren i helgen

Där satt den! Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello vann küren i Nations Cup i Rotterdam och efter fina prestationer av lagmedlemmarna slutade Sverige på en tredje plats.

I Nations Cup Dressage rider alla i laget först en Grand Prix klass. Dom tre bästa resultaten räknas. Därefter rider två lagmedlemmar Grand Prix Special medan två rider kür. Juliette Ramel på Buriel K.H. placerade sig trea i Grand Prix Special Rose Mathisen på Zuidenwind, tia.

Trots hög procent räknades det inte
Tinnes och Antons ritt resulterade i en förstaplats på fina 79,75 procent. Eftersom endast det bästa resultatet räknas, fick Patrik Kittel på Deja vara jättenöjd över 78,765 procent, trots att det inte räknades med i lagresultatet.

Fjärde plats i hoppningen
Det svenska laget, Peder Fredricson, Malin Baryard Jonsson, Henrik von Eckermann och Charlotte Mordasini ingick, behöll fjärdeplatsen och tog därmed viktiga poäng i jakten på en finalplats i Barcelona sista helgen i september.
– Jag är väldigt nöjd med alla fyra ryttarna. Men vi bör vara topp tre i Falsterbo och i den avslutande omgången i Dublin, säger den olympiske headcoachen Sylve Söderstrand i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.