Tack för allt Anton!

Den fantastiska hästen Don Auriello, en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika dressyrhästar tillsammans med Tinne Vilhelmson Silfvén, kommer att avtackas vid Sweden International Horse Show.

Don Auriello, eller Anton som han kallas, fyller snart 18 år och med en hyllningscermoni i Friends Arena på första advent väljer Tinne och Lövsta Stuteri att tacka honom för alla år han förgyllt svensk dressyr i Grand Prix. På nio år har han startat två OS-, två VM-, två EM- och inte fem VC-finaler – plus en hel massa annat.

– Antons charm och arbetsglädje är unik! Jag kan alltid lita på hans vilja att göra rätt. Han älskar strålkastarljuset, ju fler som hejar på ju stoltare blir han! Att få chansen att rida en häst som Anton är en dröm som går i uppfyllelse, säger Tinne

Avtackningen kommer att ske under söndagen före Saab Top 10 Dressage GP Küren.
– Vi känner oss hedrade över att publiken får ta farväl av Anton under Sweden International Horse Show, denna arena som har kommit att bli hans hemmaarena, säger Christin Ericsson, Event Director, Sweden International Horse Show.

Lövsta Stuteri låter hälsa att Anton nu ska få njuta av stora hagar och härliga skogspromenader på ålderns höst.

Foto » Matilda Hjertstrand / Svenska Ridsportförbundet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.