Stockholm Horse Week-biljetter – årets julklapp?

I sommar, närmare bestämt 13-16 juni, pågår Stockholm Horse Week på för fulla hus. Självklart är det lagtävlingen Global Champions League och den individuella Global Champion Tour som lär dra allra mest publik, men på programmet finns även internationell dressyr och clinics.

Inom Stockholm Horse Week 2019 ryms både internationella dressyrklasser, en nationell hoppklass, U25 klasser i hoppning och dressyr samt flera intressanta clinics – utöver dom båda huvudtävlingarna.
– Fokus för Stockholm Horse Week år 2019 är att erbjuda ett program som kompletterar huvudtävlingarna i Longines Global Champions Tour på ett bra sätt. Målet är att det sammantaget ska presenteras ett brett program, med förstklassig sport som erbjuder något för alla, lovar arrangören.

Kort om dom båda flaggskeppen
I Global Champions League, GCL, går toppryttare från olika länder samman för att tävla i olika lag. För närvarande finns både Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson representerade för Sverige i Prague Lions respektive Cascais Charms. I dagsläget är det 19 lag.

Longines Global Champion Tours, LGCT, samlar hoppningens alla världsstjärnor för att tävla på 17 olika spektakulära platser runt om i världen. Ryttarna tävlar individuellt om ridsportens högsta prispengar och bland dom tävlande finns OS-medaljörer, världsmästare och andra stora titlar representerade.

Julklappstips för den hästbitna? Köp biljetter här »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.