Sommarutgåvan – en “Specialare”!

Experterna som så generöst har delat med sig av sin kunskap och erfarenhet i Equipage sedan starten 2005, är otaliga. Därför bestämde vi oss för att göra sommarnumret av Equipage speciellt genom att samla dom mest utvecklande och inspirerande ridartiklarna ur arkivet och sy ihop dom med den röda tråden: ”Så utvecklar du din ridning”.

Det är nog närmast riskfritt att påstå att det var intresset och den stora kärleken till hästen, som fick dom flesta av oss att börja rida – kanske inte ridningen i sig självt. Men få är vi väl som inte strävar efter att uppnå det eftertraktade finstämda samspelet mellan ryttare och häst som uppstår när allt bara sitter där det ska – när vi äntligen ”knäcker koden” och kommer till ridning.

– Istället för att skriva om alla artiklarna från scratch, dök vi denna gång ner i artikelarkivet och plockade ut godbitarna som inspirerat och informerat oss en gång tidigare. Experterna som så generöst delat med sig av sin kunskap och erfarenhet i Equipage sedan starten 2005, är otaliga och det vore högst slösaktigt att gömma och glömma denna värdefulla kunskapsskatt. Innehållet är ju precis lika aktuellt idag som när det först publicerades. Inga nya genvägar, eller hemliga nycklar har kunnat hittas, inga koder har knäckts. Receptet är detsamma som det alltid varit – det krävs så väl känsla som passion – och kunskap – för att lära sig rida, skriver chefredaktören Camilla Ramfelt McCarthy, i sin ledare.

Sommarutgåvan, nr 3 2018, kommer ut i morgon (5 juli) i butikerna. Det går även bra att köpa den här » (79 kr fraktfritt) .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.