Smakfull hästgård till salu

Det står snabbt klart att minst en av familjens medlemmar på Hofterup, en hästgård till salu mitt emellan Malmö och Helsingborg, har en fantastisk känsla för inredning. Den inramade trädgården och gårdsbilden med dom perfekta staketraderna, är som tagna ur ett flådigt magasin.

Varje kvadratmeter i boningshuset på 400 kvm är tipptopp, likaså det mindre huset som hyrs ut. Den fantastiska, skyddade innergården mellan husen är en riktig oas med medelhavskänsla med sina lavendelhäckar, pergola, lusthus och vackra poolområde. Till gården finns också en vackert anlagd park med lummiga buskage, växthus, damm och hönsgård.

Stallet med 9 hästboxar varav 3 fölboxar om vardera ca 16 kvm har både spolspilta, två fina, rejäla sadelkammare, toalett och allrum med pentry. En ridbana finns på gården men vill man rida inomhus får man rida 700 meter till närmaste ridhus.

Gården är visserligen inte så stor, knappt 3 hektar, men här ryms åtta hagar och en sjukhage. Samtliga hagar har nya staket 2015 med A-staket samt nya vattenkoppar.

Utpriset är 13 miljoner. Till objektet »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.