Sigrid Bergåkra i nya TV4 “Farmen”

Farmen är ett av TV4:s mest engagerande program och nu kommer en ny tolkning av publikfavoriten – Farmen VIP. Dressyrryttarinnan och “hästbonden” Sigrid Bergåkra är en av dom tio kända deltagarna som tar sig an utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan.

TV4:s populära program Farmen kommer nu i ny tappning i form av Farmen VIP. Tittarna får här följa hur svenska idrottslegendarer ska samsas och driva gård tillsammans med realitystjärnor, youtubers och en skönhetsdrottning.

– Det känns väldigt roligt att med Farmen VIP kunna erbjuda en förlängning av ett program som vi vet är mycket uppskattat bland tittarna. Jag är också lite extra stolt över att vi har fått till en så bra mix av deltagare som bidrar med både överraskande kunskaper, oväntade rädslor och framförallt mycket skratt, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4.

Tillbaka som mentor för deltagarna är publikfavoriten Gutta Andersson som tillsammans med drängen Hans Wincent ska se till att farmarna sköter sina sysslor. Programledare är Paolo Roberto.

Förutsättningarna för deltagarna är samma som i vanliga Farmen vilket innebär att gruppen hjälps åt med att ta hand om gården samtidigt som dom veckovis tävlar mot varandra i kampen om att vinna Farmen VIP 2018. Prissumman på 200 000 kronor får vinnaren skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Årets deltagare i Farmen VIP är förutom Sigrid:
» Ben Mitkus, youtuber
» Camilla Henemark, artist
» Felicia Bergström, youtuber
» Glenn Hysén, fotbollslegendar
» Klara Svensson, proffsboxare
» Ola-Conny Wallgren, realitystjärna
» Patrik Sjöberg, höjdhoppslegendar
» Samir Badran, artist
» Yvonne Ryding, skönhetsdrottning

Farmen VIP har premiär måndagen den 19 mars klockan 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

Foto: Linus Hallsénius

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.