“Ryttarens bön” i bilder

Några har kanske läst den – Ryttarens bön eller Rider´s prayer som den ursprungligen heter – en text skriven av en okänd författare och som berör oss hästbitna. På videobyrån Diggin Larry ville man försöka beskriva en ryttares kärlek till sin häst genom att klä bönen med en vacker film.

“…Och framför allt låt mitt liv fyllas av hästar
Och när jag lämnar denna värld
låt inte min själ vara utan dem
För den kärlek jag hyser dem
vill jag hysa
i detta liv och i nästa
För evigt”

Diggin berättar:
“Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott, bara fotbollen är större. Det stora engagemanget till sporten är enormt. Vi på Diggin ska inom en snar framtid arbeta med ett hästrelaterat projekt och ville därför ta reda på vilka problem och vilka knep som finns när man filmar med hästar. Vi ställde oss frågan: går det att hitta några ord och gestaltning som beskriver en ryttares kärlek till sin häst? Ja, genom film, musik och en bön – “Ryttarens bön”. (Författare okänd) Hur skulle du beskriva din kärlek till ditt djur? Berätta!”

En tanke om ““Ryttarens bön” i bilder

 • 3 mars, 2016 at 20:42
  Permalink

  Vad skall man ägna sig åt om man inte får ha häst och hänga i stallet längre!
  2015 värsta året i mitt liv!
  Fy vad jag saknar min lilla skäck mule!
  Ett liv utan häst känns verkligen som pest! Man får trösta sig med stallkatten som fått flytta hem och sova i sängen och börjat käka burkmat och gourmet påsar!
  Kravet för att flytta med matte var egen kattlucka och mjau exztravaganca med krabba i klar örtsås ! Och vad gör man inte för sina fyrbenta vänner eller morrhåren som jag kallar katterna !

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.