En gård med bostaden inpå stallet

Omgiven av en fantastiskt vacker kulturhistorisk miljö med vikar, slott, hästhagar och ekbackar ligger en lite speciellt utformad hästgård där det moderna boningshuset ligger ovanpå stallet och vägg i vägg med ridhuset. För den som bokstavligen vill ha riktigt nära till hästarna.

Fastigheten som är på knappt 13 Ha belägen mellan Gripsholmsviken och Härnöviken knappt sex mil från centrala Stockholm. Det finns ca 14 hagar i olika storlekar för daglig utevistelse i flock eller enskilt. Byggnaden om ca 1600 kvm byggnadsyta, innehåller stall med nio boxar och tillhörande utrymmen, ridhus och bostad. Bostadsdelen på 10 rum är på ca 281 kvm boyta + 79 kvm biyta, består av två inredda bostadslägenheter. Gården har sjöutsikt åt två håll.

Stallet innehåller 9 stora boxar, alla med öppningsbart fönster och vattenkopp, spolspilta, sadelkammare, foderförråd, tork- och tvättrum med industrimaskin för täcken m m, omklädningsrum med kök, förrådsdel samt garage. På övre plan finns en inglasad cafeteria med fullutrustat kök som har utsikt över ridhuset. Ny gästwc samt gästrum.

Priset? 12,5 miljoner eller bud.  Till objektet »

Foto » Skeppsholmen Sotherby’s

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.