Redaktionen

Hej! Det är vi som ligger bakom Equipage.

Vi på redaktionen är inga experter på vare sig hästar eller ridning. Men vi är, precis som du, vetgiriga, nyfikna och brinner för vår stora passion – hästar.

Vår ambition är att tillsammans med våra eminenta experter, som tack och lov vill dela med sig, skapa ett skräddarsytt innehåll för alla oss som rider, tävlar, hejar på våra barn i stallet och på tävlingsbanorna, kämpar på med vår egen dressyr och gläds för varje extra centimeter vi lyckas hoppa över.

» Equipage chefredaktör och ansvarig utgivare heter Camilla Ramfelt McCarthy. Det var hon som 2004 grundade Equipage. Ambitionen var att ta fram ett vackert magasin som inspirerar till både roligare och bättre ridning och som tillhandahåller svar på hästägarens ofta många frågor kring det mesta som hör hästen och stallivet till.
– Det händer lite då och då att jag läser min allra första ledare som jag skrev – och överraskas varje gång att min värdegrund för Equipage då är, mer eller mindre, densamma i dag, säger Camilla. Läs ledaren i premiärnumret »

« På vår stora anslagstavla sätter vi upp det som kommer in från er läsare. Inte så sällan är det era tips och idéer som ligger till grund för det vi skriver om på Equipage hemsida. Tack för det! 🙂

Mejla till oss!
För allmänna kontakter, frågor och tips – red@equipage.se