Premiär för stor sommarhästshow i Linköping

Nu får Linköping och hela ridsportsverige en ny hopptävling av internationell karaktär – Linköping Horse Show som pågår 27-29 juli och 1-5 augusti. Bra banor, underlag, uppstallning och banbyggare kombinerat med god mat, mässa, shower och hospitality utlovas.

Linköping Horse Show är en helt ny hopptävling med devisen – ”En riktigt härlig hästvecka mitt i Linköping”!

Pressmeddelande:
Evenemangsområdet är strategiskt beläget i direkt anslutning till E4. Enkelt att nås till fots, med cykel, buss eller bil och väl på plats finns goda parkeringsmöjligheter.

– Vi vill sätta Linköping på hästsportkartan och visa hur stor hästsporten är idag. Vi vill skapa en tävling där alla ska trivas och dit en bredare publik känner sig välkommen till, säger Sofia Bengtsberg, initiativtagare till tävlingen.

Internationell karaktär
För att locka ryttarna till tävlingen finns, förutom nyanlagda fibersandbanor och ny hinderpark av högsta klass, ett dignande prisbord och penningpremier till ett totalt värde av närmare en halv miljon kronor!

Equisport TV direktsänder och en av världens främsta banbyggare, Elio Travagliato, flygs in från Italien, för att ytterligare förstärka att tävlingen får den internationella karaktär som arrangörerna vill uppnå.

Publikvänligt med nytänk
Publiken får uppleva och njuta av, inte bara hoppning på hög nivå, utan även gourmetmat, pubkvällar med trubadur, shower, clinics och mässa. Lägg därtill in något så unikt som en Wellness Lodge, där det erbjuds behandlingar som massage, klippning och ansiktsbehandlingar.”

Till hemsidan »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.