På Expressens löpsedel idag

Expressen ringde upp Equipage chefredaktör Camilla McCarthy i morse och undrade hur hon ställde sig till kritiken kring bilden på den nakna kvinnan i gårdagens inlägg – som skämtsamt gav tips på hur man skulle få drulliga bilister att visa hänsyn till häst och ryttare i väggrenen.

– Vilken kritik? svarade Camilla på journalistens fråga. 99% eller så, tyckte det var ett jättekul inlägg vilket tydligt visar på att folk har humor och inte provoceras ett dugg av en bar kvinnorumpa. En modern vidsynthet utan några “Viktorianska hang-ups” helt enkelt. Precis som jag förutsatte när jag la upp bilden och det humoristiska budskapet.

Camilla vill dock betona att det finns en allvarlig underton i inlägget.
– Visst var det tänkt som ett skämt men vi får inte skratta bort det faktum att det faktiskt kan vara förenat med livsfara att vistas på vägen med häst, om inte bilister visar nödvändig hänsyn och förståelse för hästen som väsen. Ämnet är egentligen ingenting att skoja om men ibland kan humor få en större spridning en allvarliga inlägg och kan vi bara få några stycken bildrullar att tänka till nästa gång, så är mycket vunnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.