Ordning och reda på träningen – nu med spårfunktion

Om du rider, och speciellt om du har egen häst, har du troligen trillat över appen “Equilab”. Med den håller du stenkoll på så väl dina som dina kamraters ridpass. Nu lanserar appen en ny smart spårfunktion –  Safety Tracking.

Varje år sker 13 000 ridolyckor i Sverige. Det kan ingen app i världen trotsa – men om olyckan är framme kan det vara avgörande att du hittas i tid.

Med Safety Tracking kan du låta utvalda säkerhetskontakter följa ditt ridpass live tills du är tillbaka i stallet. Equilab delar din position, så ifall olyckan skulle vara framme kommer dom du valt ut att kunna se exakt var du befinner dig på kartan.

Kort om Equilab
Med appen som fortfarande är gratis, loggar du dina ridpass. Bland annat håller den reda på var du har ridit, hur länge, i vilket tempo samt i vilken gångart. Dessa sparade träningar kan du sedan dela med dina kamrater.

Sedan en tid medverkar dessutom Agria med en hel del innehåll i appen. Nya ridövningar uppdateras regelbundet med hjälp av Jens Fredricson och Kati Ojala, hoppinstruktör på Ridskolan Strömsholm samt med dressyrövningar av bland andra GP-ryttaren Gunilla Byström.

Därtill kommer inspirationsfilmer, Agrias coachingmall och massor av inspiration att samlas i appen. Syftet är ett kontinuerligt gemensamt arbete som strävar efter att sprida kunskap om friska och hållbara hästar.

Ladda ner appen här »

En tanke om “Ordning och reda på träningen – nu med spårfunktion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.