Nr 2 är på väg!

Just nu väntar vi på redaktionen, med spänning på att leveransen med årets andra utgåva ska komma. Varje gång en ny utgåva kommer, stannar allt upp för en stund medan vi ivrigt bläddrar och tycker kring alstret. Är du prenumerant kan du hinna få ditt exemplar före påsk – lite beroende var du bor och hur flitig din brevbärare är. 🙂

I nummer 2 kan du som vanligt hitta nyttig läsning om många områden. Bland annat har vi tittat närmare på den viktiga medryttar-hästägarrelationen. Hur bäddar vi bäst för ett förhållande där båda parter trivs?

Johanna Lassnack som står bakom företaget och Facebooksidan “Ryttarinspiration”, uppmanar oss att ta kontroll över våra tankar genom att träna våra hjärnor till att tänka rätt.

Samarbete mellan disciplinerna tjänar alla på – inte minst hästarna. Det kan dressyrryttaren Caroline Carlstedt och hennes man, hoppryttaren Mikael, intyga.

Dom spanska hästarna är på framfart i Sverige. Vad gör P.R.E-hästen så speciell och vilka styrkor och svagheter har rasen på tävlingsbanan?

Få din häst att skina och se ut som “a-million-dollar” – groomingproffset Emmie Eriksson tipsar.

Rakriktning handlar om mer än att få hästen att spåra. Det handlar om bärighet och är ett absolut nödvändigt steg mot den viktiga samlingen.

Vägen till den perfekta halten. Malin Rinné berättar om hur hon tänker för att spetsa uppridningen.

Långt ifrån alla tänker nog på att ökad medvetenhet om hur vi utför våra stallsysslor, avspeglar sig i vår ridning.

Förebyggande vård är en god investering – den gör att avvikelser från det normala upptäcks tidigare och din häst får större chans att klara sig utan skador.

Mugg och rasp är hudproblem som ibland orsakas av oss som sköter om hästen. Och mycket annat…

Vill du teckna en prenumeration? Gör det enkelt här »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.