Mycket hästgård för pengarna

Hemnet är som ett gift för mig. Jag älskar min gård här på Svartsjölandet (3 mil utanför Stockholm) och har absolut inga intentioner att flytta – ändå kan jag inte låta bli att hålla koll på vilka hästgårdar som ligger ute till försäljning. I dag hittade jag en schysst gård i Kungsbacka.

Presentationen av ett objekt är ofta avgörande. Den här säljaren har valt “gör-det-själv” -mäklartjänsten Hemverket. En bra idé kan tyckas att låta säljaren göra jobbet själv för att hålla nere mäklararvodet – men personligen skulle jag aldrig välja det alternativet. Beskrivningen och bildkvaliteten gör helt enkelt inte objektet rättvisa, det krävs att man är proffs. Min första reaktion när jag klickade mig vidare från Hemnet till objektets sida, var att stänga ner…

Tur att jag är en sådan tålmodig och överseende människa 🙂 så jag stannade kvar och gav gården en chans…

Gården som ligger i Kungsbacka (på västkusten) är på hyfsade 6,4 hektar, har ett fint boningshus, praktiskt stall för 8 hästar, ljust ridhus och väl tilltagen utebana samt en anlagd ridslinga runt gården – som dessutom ligger nära vattnet. För 12,9 miljoner kronor. Helt okej, tror jag. Kanske är det så att det går att göra klipp på just Hemverkets objekt? 🙂 Till objektet »

Nr-2

Nr-3

Nr-7

Nr-6

Nr-5

 

Nr-4

 

 

 

 

 

 

Till-OM-MIG

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.