Massor med inspiration på väg!

Nu har årets femte utgåva lämnat tryckeriet och är på väg hem till våra prenumeranter. Men bara lugn, än är det inte för sent att få nummer 5 i brevlådan – du har fram till och med i morgon (tisdag) kl 15:00 på dig att enkelt fixa en prenumeration här »

Nästa nummer, som kommer ut i butik den 4:de oktober, har vi i vanlig ordning fyllt till bredden med en massa inspirerande och matnyttig läsning för alla oss som viger en stor del av våra liv till hästen.

I väntan på att utgåvan ska komma fram, kan du smygtitta på några av rubrikerna.
Tillåt hästen visa vägen. Enligt Anna Marciniak lär hästen oss hur den vill bli tränad – förutsatt att vi lyssnar till den förstås.
”Du blir bra på det du tränar på”. Anna-Clara Petterson lär dig glänsa på hopptävlingen.
Hippokondriker är någon som alltid hittar fel på sin häst och därför aldrig kommer till ridning. Veterinär Charlie Lindberg stöter på dom ofta.

Hjalp-hasten-slappna-avAvslappnade hästar mår bättre – både mentalt och fysiskt – är tryggare att sitta på och presterar bättre. Ewa Angantyr visar hur vi bäst hjälper hästen att slappna av.
Så lyckas du med avelsarbetet.
Nordens största uppfödare på hopphästar, Eva Gudmundsson, delar med sig av sina bästa tips

Öva galoppombyte med hjälp av bommar  – mer naturligt och mindre risk att stöta på patrull.
Bli klimatsmart i stallet. Ingen vill göra dåliga miljöval men det kan vara svårt att veta var du ska börja. Jenny Blomberg på Zeromission, guidar dig.
En lättskodd häst står högt i kurs hos hovslagarkåren. Så lär du hästen hur den ska bete sig när hovslagaren är på besök.

Vilken nosgrimma är bäst? Hästodontologen och veterinären Nina Lundgren vänder och vrider på frågan.
Skador på gaffelbandet är tyvärr allför vanligt. Veterinär Ulrika Lagerquist berättar hur skadorna uppstår, upptäcks, behandlas och läker.

Nr 5 kan köpas som lösnummer här i Butiken. Porto tillkommer då med 12 kronor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.