Utgåva 6 – 2017

79.00 kr

Rubriker i nr 6 2017: Släpp ihop hästarna utan skador och dramatik. Forskaren Elke Hartman berättar hur du förbättrar utsikterna för lyckade ihopsläpp. Välj rätt sadel till rätt häst. Sadelmakare Lars Sundin och veterinär Katarina Brunstedt lotsar oss genom sadeldjungeln. Rid öppna och sluta med rätt känsla. Dressyrtränarna Annica Westerberg och Olof Axelsson guidar oss steg för steg. Alltid fraktfritt.

I lager

Artikelnr: 1706 Kategori:

Beskrivning

Fler rubriker i nr 6 2017:

Läsarnas hästar granskas av exteriör- och gångartsdomaren Jan-Ove Olsson. Vad ser han i hästarnas exteriör och hur tror han att egenskaperna visar sig i ridningen?
Hingsten kan inte kompensera allt. – Därför bör du avla på rätt sto, tycker både Emma Thorén Hellsten, avelsledare på SWB, och Anita Rostner, uppfödare.

Träna både din häst och dig själv till liksidighet. Sjukgymnasten Lena Gunnarsson hjälper oss till en sits i balans, där vi sitter bekvämt och avslappnat och har förmågan att inverka på hästen.

Importera hästen på säkert vis. Fyra experter delar med sig av sina bästa tips.
Köpebesiktningen – ridsportens ryska roulette.  – Jag uppskattar att bara hälften av alla hästar jag besiktar, går igenom, säger veterinär Ulrika Norell Lundén.
Även friska hästar kan vara tysta smittbärare av kvarka. – Jag är försiktig med att berätta för mycket  om vad vi vet om kvarka för folk blir helt förtvivlade, säger professor John Pringle.
Visitera hästens ben varje dag. Veterinär Emma Lindell förklarar hur vi ska palpera och vilka avvikelser som kan misstänkas vara allvarliga.
Bufflig häst i hanteringen? – För att få hästen att ha fokus på dig och lyssna på dig, gäller det att du är konsekvent. Det gäller alltid – även om det är tidsbrist, säger C-tränaren Sandra Bonow.

Plus annat smått & gott!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Utgåva 6 – 2017”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar kanske också…