Digital utgåva 6 – 2016

39.00 kr

Vill du hellre läsa Equipage på datorn, paddan eller i mobilen? Köp då den digitala versionen till reducerat pris – 39 kr – här!

Länken till den digitala utgåvan får du inom 24 timmar från att du har betalat.

Specialutgåva! 132 sidor med utvalda artiklar under deviserna:

Köpa & Sälja häst

Psykologi & Hantering

Hållbar träning

Skador & Sjukdomar

Foder & Hull

Sund hästhantering

Artikelnr: D1606 Kategori:

Beskrivning

Exempel på artiklar i detta nummer:

John Ricketts, Linda Keeling och Svante Andersson är eniga: Mod skapar avspändhet.
Andrew McLean  – vägen till svår klass börjar på marken.
Tryggare hästar mår bättre och är säkrare för dig, menar Ulla-Carin Carlsson Lindqvist.

Vilka faktorer betyder vad när prislappen på hästen ska sättas?
A perfect match mellan häst och ryttare – finns det?

Rider vi för lite eller för mycket? Nina Bengtsson, Yvonne Ekelund, Lars Roepstorff och Katarina Skarestad svarar bl a på den frågan.
Hur rider vi egentligen? Marianne Lindsjöö berättar om vilken typ av ridning som får ledinflammationer att uppstå.
Bygg upp hästens kondition och uthållighet så undviker du att den drabbas av förargliga förslitningsskador. Magnus Gällerdal tipsar om ett stärkande veckoschema.
Pether Markne visar hur vi hittar formen för en avspänd och lösgjord häst.

Si-leden är ofta inblandad vid diffusa hältor och ryggproblem. Veterinär Henrik Nyberg och equiterapeuten Håkan Lundell talar ut.
Med rätt träning kan en patellahäst bli hur bra som helst, säger muskelexperten Lollo Persson.

Fri tillgång till grovfoder. Cecilia Müller om för- och nackdelarna.
Är hästen för tjock? Anna Jansson visar vad som räknas till sunt hull – och inte.

Fryser hästen?  Nej, svarar forskaren Anna Jansson. Ja, svarar hästskötaren till elithästarna.
Tillgodose hästens behov under dygnets övriga 23 timmar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Digital utgåva 6 – 2016”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar kanske också…