Utgåva 2 2018

79.00 kr

Några rubriker: Nya studier visar att hästen löper större risk att drabbas av kotledsinflammationer om den hålls i liten hage utan kamrater. Del 3 i exteriörserien: Läsarnas hästar granskas av B-tränaren och dressyrryttaren Mads Hendeliowitz. Vad ser han i hästarnas exteriör och hur tror han att egenskaperna visar sig i ridningen? För att lyckas med inackorderingsstall gäller det att ligga steget före och vara professionell men ändå familjär. Alltid fraktfritt.  

I lager

Artikelnr: 1802 Kategori:

Beskrivning

Fler rubriker:
Få ut maximalt av framhoppningen. Anna-Clara Pettersson, tävlingsryttare och mental rådgivare ger oss sina tips för att både häst och ryttare ska gå ut på tävlingsbanan med gott självförtroende.

Hur hanteras den känsliga och explosiva hästen bäst? Grand Prix-ryttaren Nina Hofmann Küppers upplyser.

En bra kommunikation mellan båda parter och ett tydligt avtal, är ett absolut måste när du ska bli, eller lämna hästen till, fodervärd.

Så rider du den perfekta volten. A-tränaren i dressyr, Nina Karlsson, visar hur du kan tänka och ger tips på övningar.

En häst i bra kondition håller längre och mår bättre. Eftersom konditionsträning kan varieras och anpassas efter ekipaget är det en träningsform som passar alla. Distansryttaren Ella Lindblom berättar hur du kommer igång.

Genom tidig hovvård kan du ge fölet goda chanser till starka och hållbara hovar och ben. Rose-Marie Clark, specialist på fölbenskorrigeringar, berättar vad som bör åtgärdas och när och hur detta ska ske.Att hästen drabbas av fång kan undvikas.

Att hästen drabbas av fång kan undvikas. En veterinär, en hovslagare och en foderrådgivare om diagnos, behandling och förebyggande åtgärd.

Equiterapeuten behandlar problem som hänger samman med hästens rörelseapparat.
Equipage skuggade equiterapeuten Linda Söderberg Fång under en dag på arbetet.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Utgåva 2 2018”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.