Utgåva 1 2018

79.00 kr

Några rubriker i utgåva 1 2018: Så får du du hästen lydig och närvarande. Camilla Frisell berättar hur du tränar upp din egen förmåga att slappna av. Det är nämligen nyckeln till en artigare häst. Förvänd galopp utvecklar hästens balans och bärighet. Sandra Sterntorp berättar när i hästens utveckling det är lämpligt att börja och hur den förbereds bäst. Alltid fraktfritt. Täcke på eller av? Denna ständigt dryftade fråga. Två framstående röster i ämnet – Karin Morgan och Per Michanek – ger sin syn i frågan.  

I lager

Artikelnr: 1801 Kategori:

Beskrivning

Fler rubriker:
Förbered unghästen för skolstarten. Att låta en van unghästutbildare rida in din unghäst, är ofta ett klokt val. Unghästutbildaren Sandra Bonow visar hur hon gör.

Läsarnas hästar granskas av B-tränaren och hoppryttaren Niklas Jonsson. Vadser han i hästarnas exteriör och hur tror hanatt egenskaperna visar sig i ridningen?

Genom ryttaranalys avslöjar Birthe Vogelius skeva ryttare. – När du hamnar rätt i sadeln kan du kommunicera med hästen på ett enklare och tydligare sätt, hävdar hon.

Att använda hästar som friskvård är inget nytt och när dressyrryttaren Maria Drugge Nilsson var med om en allvarlig olycka för tre år sedan, var det precis vad hon gjorde.

En struppipare kan inte andas som den ska för det finns något i vägen i luftstrupen. Otäckt kantyckas såklart men chefsveterinären i kirurgi, Casper Lindegaard, berättar att struppipning inte alls är ett hopplöst fall.

Pentosan – ett mirakelmedel? Veterinärkirurgen Flemming Winberg berättar den nakna sanningen om preparatet med det ”goda ryktet”.

Förebyggande vård, motion och rätt kost är några av byggstenarna i ett lyckat åldrande. Hur hästen åldras, menar veterinär Sara Larsdotter Davey, är högst individuellt och beror på flera omständigheter.

Plus en hel del till…

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Utgåva 1 2018”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.