Landskamp i dressyr på Elmia

Det blir landskamp i dressyr under Elmia Scandinavian Horse Show på söndag. Redan imorgon lördag blir det en individuell tävling med FEI:s lagtävlansprogram MsvB för juniorer och där tävlar dom danska och svenska ekipagen tillsammans.

Dom två bästa svenska juniorekipagen där kommer att tas ut som tävlande mot dom två danska ekipagen som kommer till Elmia.

På söndagen rider alla en kür, ett fritt dressyrprogram med svårighetsgraden MsvB, och även där tävlar man individuellt. Men samtidigt ingår också en landskamp, där dom två bästa svenska ekipagen tävlar i lag mot dom två danska ekipagen. Det blir alltså ett lagpris som delas ut, utöver dom individuella priserna.
–Elmia är ju en ny ganska ny tävling även om det är tredje året nu, säger tävlingsledare Maria Åsebrant. Därför testar vi lite olika koncept och det är första gången vi prövar det här.

Med en entrébiljett kan besökaren gå till alla hallarna
Alla besökare behöver en entrébiljett och sedan väljer man vilken programpunkt man vill köpa läktarplatsbiljett till.
Elmia Scandinavian Horse Show tar plats i hall B och D.
I hall B är det fria läktarplatser förutom under auktionen på lördag kväll samt 4-årsfinalen med Anna Blomgren och Therese Nilshagen på söndag förmiddag.
Elmia Icelandic Power Show tar plats i hall A.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.