Ingen fortsättning för Gina Tricot Grand Prix

I år firade Gina Tricot Grand Prix 10 års jubileum med pompa och ståt och det står nu klart att det var sista gången dom populära tävlingarna arrangerades i Borås Ridhus.

Gina Tricot Grand Prix är tävlingen som med sin internationella inramning år efter år lockat den svenska eliten till Borås. Tävlingens höjdpunkt, den prestigefulla Grand Prix hoppningen har vunnits av stjärnor som bland annat, Lisen Bratt Fredricson, Peder Fredricson, Douglas Lindelöw, Helena Persson och nu senast Matilda Pettersson.

Gina Tricot Grand Prix är också den nationella tävling i Sverige som kunnat dela ut mest prispengar till deltagarna.

Efter 10 år väljer nu alltså arrangörerna för Gina Tricot Grand Prix att tacka för sig och samtidigt passa på att rikta ett varmt stort tack till alla dom fantastiska funktionärer som har arbetat så hårt.
– Vi vill sluta på topp och har nu gjort valet att inte fortsätta arrangera Gina Tricot Grand Prix. Vi vill rikta ett tack till BFK, Borås Kommun, alla generösa sponsorer och härliga publik som varit med oss under åren. Ett stort tack också till alla ryttare som gett oss och vår publik så många fina minnen, säger Helen Hagström och Anna Appelqvist, grundare av Gina Tricot Grand Prix.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.