“Hopp mot cancer” har samlat in nära 1 miljon

Linnea blev kontaktad av en representant från Compass Sportryttarklubb i Stockholm. Linnea ombads göra en film. En film som visade sig bli den mest betydelsefulla film hon producerat.

Linnea i sitt mejl till Equipage chefredaktör Camilla McCarthy:
“Filmen heter “Hopp mot cancer” och som du förstår handlar den om ett viktigt ämne. Compass Sportryttarklubb har idag samlat in nästan 1.000 000kr, ideellt, som gått oavkortat till Ung Cancer, det är helt fantastiskt! Jag var på klubben i ca 8 timmar och jag har aldrig blivit så imponerad, rörd och exalterad på en och samma gång!

Det hela började med att en man i klubben förlorade sin son i cancer, bara barnet. Ur denna tragiska händelse har något stort och vackert vuxit som angagerat tusentals människor i Sverige (HM we love horses är bara en av många som uppmärksammat detta)- men framförallt stallet som hade en gemenskap utan dess like.
Jag skriver nu till dig för att jag är otroligt mån om att sprida vidare detta, och utveckla! Kanske till andra ridklubbar, göra så att fler bidrar eller till och med få andra sporter att hänga på!?
Detta är inte bara en bra sak för att bidra till ny forskning, det är också en byggande gemenskap och positiv respons för ridsporten runtom i Sverige.”

Se filmen »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.