Hööks ny huvudsponsor till GHS

Nu är det klart att Hööks kliver in som huvudsponsor till Gothenburg Horse Show i Göteborg. Samarbetsavtalet sträcker sig över tre år till och med 2019 års tävlingar.

– Vi är oerhört glada och stolta över att Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen valt att samarbeta med oss. Hööks är ett otroligt starkt varumärke inom ridsporten. Dessutom vill vi gärna ha aktiva sponsorer som utnyttjar sitt sponsorskap på ett kreativt och spännande sätt och det är vi övertygande om att Hööks kommer att göra. Vi ser verkligen fram emot ett spännande och utvecklande samarbete, säger Patrik Fredriksson, sälj- och sponsorchef på Got Event som arrangerar Gothenburg Horse Show.

Förutom att leverera profilkläder till evenemangets drygt 300 volontärer är ambitionen att ta fram speciella produkter inför Gothenburg Horse Show.
– Vi tycker det är viktigt att synas där våra kunder befinner sig, både på läktaren och på tävlingsbanan. Genom vårt deltagande så får vi även möjligheten att träffa många av våra kunder på plats i en inspirerande miljö. Att dessutom Göteborg Horse Show har utvecklats till en viktig tävling, inte bara för elitryttarna, utan även som språngbräda för unga lovande ryttare tycker vi är fantastiskt. Och utvecklingen av sporten är något som vi verkligen brinner för och vill hjälpa till med, säger Joachim Höök.

Sedan tidigare är City Gross, Volvo och Agria klara som huvudsponsorer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.