Gratis bok om hur vi får långsiktigt hållbara hästar

Med boken ”Hållbar ridning för hållbara hästar” vill Agria dela med sig till hela ridsportsverige av den träningsfilosofi som framtagits tillsammans med ett femtontal kända hästprofiler. Den nya boken är tänkt att vara en inspirationskälla på vägen till fler hållbara hästar.

– Bokens innehåll tar avstamp i #stoppahältan och Agria naturbana, med den vill vi inspirera allt fler ryttare att tänka hållbarhet i sin vardag, säger Agnes Fabricius, vd för Agria Djurförsäkring och initiativtagare till boken.

Välkända hästprofiler
Ett femtontal personer har bidragit till bokens innehåll, exempelvis ryttare så som Ulla Håkanson, Peder Fredricson, Victoria Almgren, Jens Fredricsson men också andra namnkunniga hästprofiler som professor Lars Roepstorff, landslagskapten Bo Jenå och veterinär Karl-Henrik Heimdahl.
– Det är inte bara en bok om hur du ska rida för framgång, den omfattar också större delar av vägen till ett långsiktigt hållbart och roligt hästägande – som att träna sin egen kropp och hur man bygger sin egen naturbana och ridövningar som fungerar bra i naturen. Många fina tips helt enkelt, säger Agnes.

Kostar ingenting
Boken är kostnadsfri att ladda ned eller läsa digitalt på Agrias hemsida.
– Vi ser att många söker information via sin mobiltelefon, då vill vi vara där. På så vis blir det enklare att få inspiration inför varje ridpass eller kanske när den egna naturbanan ska ta form, säger Agnes.

Boken ”Hållbar ridning för hållbara hästar” finns tillgänglig HÄR » och kan läsas i mobilen, paddan eller datorn. Det kommer också att finns ett fåtal tryckta blädderexemplar i Agrias montrar under större hästevent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.