Equipage stannar kvar på nätet!

Efter förra veckans dystra besked om att Equipage magasin läggs ned, har hundratals läsare och prenumeranter hört av sig och beklagat beslutet.
– Jösses vad glada vi blev över den gesten – ingenting kunde ha värmt oss mer, säger chefredaktör Camilla Ramfelt McCarthy och meddelar samtidigt att detta fick henne att tänka om.

– Reaktionen från våra underbara och trogna läsare var helt överväldigande för alla på redaktionen. Vi var till slut rörande överens, inte kan vi bara skrota vårt kära varumärke som vi byggt upp under så många år.

Equipage magasin – på nätet
Efter några dagars betänketid, flera möten och en hel del bollande, är det nu bestämt att Equipage kommer fortsätta finnas här på hemsidan.
Med andra ord kommer det publiceras ridövningar, hästnyheter, veterinära artiklar, debatter, råd & rön, forskningsresultat, tips på utrustning och tjänster och mycket annat som hör livsstilen med häst till.
– Equipage hemsida är trots sin enkla uppbyggnad och hittills rätt skrala flöde, häpnadsväckande välbesökt, säger Camilla.

Hon förklarar samtidigt att det alltid har varit en balansgång mellan att inte låta den egna hemsidan konkurrera med huvudprodukten – magasinet – och att ändå behålla det stora antalet besökare på hemsidan.
– Att bjuda på för mycket innehåll kan som bekant ta bort incitamentet att köpa papperstidningen. Det har många papperstidningar fått smaka på. Vår sajt har i alla år fått stå i skuggan av magasinet, vem vet vad vi kan göra av den nu, avslutar Camilla glatt. Hoppas att vi ses – varje dag!

Equipage läggs ned som pappersmagasin »

Text » Jeanette Holm

6 tanker om “Equipage stannar kvar på nätet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.