“En “kupp” inte osannolikt”…

På måndag intar Sveriges idrottselit Globen för galamiddag och prisutdelning. Idrottsgalan går av stapeln för 19:e gången och Peder Fredricson är tredjehandsfavoriten för Jerringpriset – efter simmerskan Sarah Sjöström och fotbollslandslaget.

I december meddelade Svenska Dagbladet att Sarah Sjöström är 2017 års bragdguldstagare. Sjöström kommer motta priset under måndagens Idrottsgala och enligt oddsen hos bl a Unibet, kommer simstjärnan lämna Globen med famnen full av priser.
– 2017 var ännu ett år av total dominans från Sarah Sjöström. Superstjärnan är således favorit att kamma hem såväl Årets kvinnliga idrottare som Årets prestation. Annars blir nog Jerringpriset galans snackis som vanligt. Det är oerhört svårt att sia hur svenskarna ska rösta och även om Sjöström är favorit är det nog inte osannolikt att vi får läsa om en ”kupp” i tidningarna dagen efter, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet och anspelar gissningsvis därmed på att vi hästfolk går samman och röstar på “vår egen” Peder.

Svenska folkets röst
Efter VM-kvalsuccén är herrlandslaget i fotboll Sarah Sjöströms främsta utmanare till Jerringpriset och står i oddset 2.50 – på Sarah ligger oddset på 1.50. Strax där bakom i oddslistan återfinns Peder Fredricson. Ett spel på ryttarstjärnan ger 2.75 gånger pengarna.

Gå in och rösta här »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.