Årets Ridskola utsedd

Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och Utbildningssektion har utsett Värmdö Ridskola till Årets Ridskola 2019. Priset innebär ett utbildningsstipendium på 40 000 kronor.

Hästar som får vara hästar, erfaren och välutbildad personal och en urstark idealitet, är starka grunder i Värmdö Ridklubbs vinnande verksamhet. Den 27 november får de ta emot utmärkelsen Årets ridskola på Grand Hôtel i Stockholm.

En ridskola i toppklass där alla trivs och utvecklas, både hästar och människor. Här är säkerhet ett honnörsord, utbildad personal en självklarhet och ridskolehästarna i givet centrum. Med värme och gemenskap, tydliga mål och en urstark idealitet övervinner ridklubben hinder och formar en föredömlig verksamhet. Inte konstigt att kön hit ringlar lång.” Så lyder nomineringen.

– Värmdö Ridklubb står för en målmedveten och utmärkt satsning för att erbjuda ridsport för alla – hela livet, säger Markku Söderberg, ordförande i Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och Utbildningssektion som står bakom priset tillsammans med Svenska Ridsportförbundets huvudsponsor Folksam.

Åsa Lindblom är ordförande i Värmdö Ridklubb.

– Det visar att hårt arbete lönar sig och att ideell verksamhet fortfarande är ett framgångskoncept i Sverige 2019, säger Åsa Lindblom, ordförande i Värmdö Ridklubb. Att vi  tillsammans får ta emot utmärkelsen som Årets Ridskola för allt arbete som görs varje dag känns underbart.

Läs mer här »

Foto » Svenska Ridsportförbundet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.